موفقیت با قوانین خداوند17

موفقیت با قوانین خداوند17

«سرزمین پاک و شیرین،گیاهانش به فرمان خدا می‌روید،اما سرزمین بدطینت(و شوره زار) جز گیاه ناچیز و بی‌ارزش از آن نمی‌روید»

الاعراف/58

علامه طباطبایی در تفسیر این آیه می‌نویسد: اعمال حسنه و آثار ارزنده(هم چون افکار خوب و مثبت) از گوهر پاک سرچشمه می‌گیرد و خلاف آن‌ها از خلاف آن.

در مکتب ما، هر انسانی توانایی و قدرت آن را دارد به مقامی برسد که هر آنچه را در ذهن بیاورد، فی‌الحال یا فی‌المجلس حاضر شود که این مقام را «کن» می‌نامند. هر انسانی هرچقدر از معاصی دوری گزیند، این قدرت در او بیشتر و بیشتر می‌شود.

خداوند در سوره‌ی واقعه می‌فرماید:

«و میوه‌هایی از هر نوع که انتخاب کنند و گوشت پرنده از هر نوع که که مایل باشند»

واقعه/21-20

خداوند نفس آدمی را با اقتدار آفریده که می‌تواند اشیاء را در جهان ویژه‌ی خود و منطقه‌ای بیرون از جهان حس و طبق مشیت و اراده‌ی خویش ایجاد نماید؛ زیرا نفس آدمی از جنس ملکوت و قدرت و جبروت است.

مادامی که نفس در این عالم حس است و با نیروهای حس و نیستی‌ها سرو کار دارد، پدیده‌های وجودی او از جهت وجود،ضعیف می‌باشد.

وقتی ذات نفسانی انسانی از این علایق و پیوندهای مادی گسسته شود، دارای چنان نیرویی می‌گردد که به مبدأ خود نزدیک شود و پدیده‌ها و صور خارجی و واقعی را اختراع و ایجاد نماید.

این مقاله را حتما بخوانیدچطور معجزه های زندگی را جذب کنید تا خیلی راحت تر و سریع تر موفق شوید؟

نفس آدمی در دنیا و آخرت تفاوتی از رهگذر اختراع و ایجاد صور ندارد، جز اینکه صور حقایق و قدرت وجودی آنها در آخرت کامل است، ولی در دنیا ضعیف و ناقص می‌باشد.

اگر نفس آدمی دارای نیروی کاملی برای تصویر و ایجاد صور خارجی اشیاء لذت‌آور عالم حس شود، در مرحله‌ی اول کمال نفس عبارت از اقتدار آن بر تصویر اشیاء در عالم خیال خواهد بود.

بهره‌های نفس مانند نعیم اهل بهشت است. چون اشتیاق اهل بهشت،سبب تخیل آنها است و تخیل آنها سبب احساس می‌گردد،پس چیزی در قلب آنها خطور نمی‌کند،جز آنکه همان چیز فوراً نزد آنان حاضر گردد.

پیامبر(ص) می‌فرمایند:

«در بهشت سوق و بازاری است که صور حقایق را در آن به فروش می‌رسانند»

منظور از سوق بازار و بهشت،لطف الهی است، که منبع و سرچشمه‌ی اقتدار و توانایی بر ایجاد صور،طبق مشیت دلخواه اهل بهشت و انعکاس وجود و پیدایش آن در خارج است.وجودی که ثابت است و دگرگونی در آن راه ندارد.

 

خداوند می‌فرمایند:

«بی گمان کسانی که گفتند پروردگار ما خداست،سپس ایستادگی کردند، فرشتگان بر آنها نازل می‌شوند که بیم مدارید و غمگین نباشید و مژده باد بر شما بهشتی که وعده داده می‌شدید،ما در زندگی دنیا و آخرت مددکاران و دوستان شماییم»

(فصلت/30)

دلیل اصلی قدرتمندی انسان بر ایجاد خلق صور این است که نفس آدمی از جنس ماده نیست و این خود ما هستیم که با دلبستن به این دنیا و عالم ماده،از قدرتمندی نفس خود می‌کاهیم.انسان در جایگاه رفیعی قرار دارد و نفس او از شرافت والایی برخوردار است. چرا که خداوند از روح خود در او دمیده است، به همین جهت است که می‌گوییم نفس آدمی از جنس ملکوت و قدرت و جبروت است.

«و از روح خود در او دمیدم»

(ص/72)

 

این حدیث بیانگر این است که هر آنچه ما در ذهن خود نیت و قصد و اراده کنیم آن را به سوی خود جذب می‌کنیم.اگر نیت خوب باشد خوبی می‌بینیم؛ چون خوبی را جذب می‌کنیم و اگر نیت بد باشد،خداوند بدی را بر ما نمودار می‌کند،چون بد را به سمت خود جذب می‌کنیم.به همین سادگی.

پاکسازی ذهن از منفی‌ها – ایجاد و تصور افکار مثبت خود به خود- ایجاد آرامش در جسم و روح،بالا بردن قدرت تمرکز،بالا رفتن قدرت تصویرسازی و تجسم خلاق، درنتیجه بالا رفتن و تسریع واکنش کائنات و در نهایت سریع‌تر به خواسته‌ها و تمایلات رسیدن.

 

قرآن کریم می‌فرماید:

«هر آنچه از او خواسته‌اید،(پیشاپیش) به شما داده است»

(ابراهیم/34).

 

قدردانی و شکرگزاری بزرگترین شکل ارتعاش احساس است.شکرگزاری از نعمت‌های الهی یعنی جذب نعمت‌های بیشتر.

در این مورد در سری مقاله رابطه‌ی سپاس‌گذاری و خلق ثروت توضیح دادیم.

اگر شکرگزاری کنید نعمت خود را بر شما خواهم افزود

(ابراهیم/7)

 

این نکته هرگز نباید فراموشمان شود که در مورد قانون جذب،ما باید به نیروی خلاق خداوند یکتا تکیه و توجه کنیم. هم قدرت تجسم از سوی خداوند به آدمی داده شده و هم آنچه را که ما جذب می‌کینم به اذن اوست. هیچ چیزی در این دنیا به وقوع نمی‌پیوندد مگر به اذن الهی.

ما خلاقیت خداوند را به نمایش می‌گذاریم. هر چه هست همه از اوست.

ما برای دستیابی به خواسته‌هایمان بر قانون جذب تکیه نمی‌کنیم،
بلکه قانون جذب را با تیکه بر قدرت خداوند و توکل بر او به کار می‌بندیم.

فردی که خدا را بندگی کند می‌تواند به اذن خداوند کارهای بزرگ انجام دهد.

وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ

و پروردگارتان فرمود مرا بخوانيد تا شما را اجابت كنم

(غافر/60)

فیض روح‌القدس ار باز مدد فرماید
دگران هم بکنند آنچه مسیحا می‌کرد

حافظ

برخی از دانشمندان غربی که در زمینه‌ی قانون جذب تحقیق کرده‌اند،کمتر نقش خدا را در آن در نظر گرفته‌اند، ولی دین مبین اسلام به یاد خداوند و توکل بر او در همه‌ی امور تأکید نموده است.قانون جذب تنها در کنار عبودیت و توکل بر خدا معنا دارد و انجام پذیر است.

 

خداوند از کسانی که ایمان آورده‌اند حمایت می‌کند

(حج/38)

 

تفکر مثبت نیازمند تلاش و کوشش است.در واقع مثبت اندیشی همراه با عمل کردن است که ثمر می‌دهد. چه بسا افرادی که اندیشه مثبت دارند اما چون دست به عمل نمی‌زنند،مثبت‌اندیشی آنان ثمر نمی‌دهد و نمی‌توانند آن طور که باید از قانون جذب استفاده کنند. خداوند انسا‌های تلاش‌گر را دوست دارد و وعده می‌دهد که به اندازه‌ی تلاششان به آن‌ها جزا می‌دهد.

 

هر کس به موجب آنچه می‌کوشد جزا داده می‌شود.

(طه/15)

قدم‌های کوچک اولیه راه رسیدن به قدم‌های بزرگ‌تر بعدی است. یکی از ثمرات کار و تلاش کسب تجربه است.حتی شکست‌هایی که در مراحل انجام کار برای انسان پیش می‌آید همه تجربه‌هایی هستد که برای کسب نتیجه نهایی بسیار مفید است. برای فعال‌سازی قانون جذب باید حرکتی انجام داد. باید شروع کرد.

امام حسین(ع) می‌فرمایند:

«کار به انسان تجربه می‌آموزد»

آیات قرآن و احادیث معصومین و آموزه‌های دینی بیانگر این واقعیت است که انسان به عنوان اشرف مخلوقات و جانشین خداوند در روی زمین شایستگی کسب نعمت‌ها و موهبت‌های فراوانی را دارد.

یک اراد‌ی قوی در سایه‌ی ایمان قلبی به خداوند می‌تواند انسان را به سوی کسب نعمت‌ها و موفقیت‌ها پیش ببرد. شروع تمام پیروزی‌ها اندیشه‌ی مثبت است. اندیشه‌ی مثبت آغازگر حرکت قانون جذب است و تلاش فرد در جهت عملی ساختن اندیشه‌ی مثبت، عملی کردن قدرت جاذبه‌ی ذهن و موفقیت خواهد بود.

منبع:https://sookhtejet.com/

Visits: 3

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *